Bomberjacks zien we steeds meer in het modebeeld, het is dan ook een kledingstuk dat je op veel manieren kunt combineren. Hierdoor kan het juist moeilijk zijn om te kiezen hoe je hem het beste kunt dragen. Maar wij zijn er om jou te helpen en geven je verschillende manieren om de bomberjack te dragen.

De bomberjack met jeans shorts

Wanneer het in Nederland eindelijk zomer wordt, maar je toch nog een beetje bedekking van de armen wilt, dan is de bomberjack ideaal. Je kunt een outfit vormen van jeans shorts met een simpel T-shirt en een opvallende bomberjack. Maar je kunt het ook omdraaien en een statement shirt dragen met een neutraal bomberjack.

 

Bomberjack

Voor het koudere weer

Wanneer het kouder is en je toch een bomberjack aan wilt kun je hem dragen over een dikke trui met jeans of een nettere broek. Zo maak je van een jouw zomerjas een winterjas, zonder te veel gedoe. Al zou ik het afraden om deze combi te dragen wanneer het tegen het vriespunt aanloopt.

Verschillende printjes combineren

Als je op wilt vallen kan het een goed idee zijn om een opvallende bomberjack met een print shirtje hieronder aan te doen. Ze moeten natuurlijk wel bij elkaar passen, maar een beetje contrast maakt de outfit interessant en opvallend.

 

Schattig en stoer

Wanneer je een roze rok hebt bijvoorbeeld, maar je niet als een klein meisje uit wilt zien, dan kun je hem combineren met een bomberjack of zelfs een bikerjack. Het combineren van stoer met schattig kan een leuke combinatie zijn om in de zomer uit te proberen.

 

Bikerjack
Er zijn nog veel meer manieren om een bomberjack te dragen, het is in ieder geval duidelijk dat het een kledingstuk is dat je op veel verschillende manieren kunt dragen. Ik raad je aan om dit ook proberen te doen en zoveel als mogelijk uit je bomberjack te halen. En als je er nog geen heeft, dan kan ik me voorstellen dat je er nu wel eentje wilt hebben.